Plastikkirurgi på Nørmark Privathospital

​Nørmark Privathospital tilbyder et bredt udsnit af såvel kosmetisk som rekonstruktiv plastikkirurgi, ved Anne Stellander. Vores konsultationer og behandlinger bygger på principper om overensstemmelse mellem realistiske muligheder, et godt resultat og sikkerhed. Klik her for priser.

Mød  vores speciallæge i plastikkirurgi: Anne Kristine Larsen Stellander

​Anne Stellander er uddannet læge fra Odense Universitets Hospital 2008. Hun er uddannet plastikkirurg fra Odense – og Århus Universitets Hospital og uddannet brystkirurgi fra Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Anne har arbejdet med brystrekonstruktioner og brystforstørrende operationer siden 2012 og har løbende deltaget i nationale og internationale plastikkirurgiske kongresser. Anne har været ansat på Roskilde Privat Hospital sidenløbende med ansættelse på Plastik- og brystkirurgiske afdeling, Roskilde Sygehus. I 2021 blev Anne endvidere speciallæge i brystkirurgi og varetager onkoplastisk brystkirurgi efter brystkræft samt brystrekonstruktioner.

Anne har stor empati og møder sine patienter i øjenhøjde. Hun har altid været en meget vellidt og dygtig kirurg. Hun er kendt for at skabe nære og gode forløb for sine patienter samt at lægge stor engagement i sit arbejde for at opnå det bedst mulige resultat.

 

​Priser på plastikkirurgi: Klik her for at se priser på plastikkirurgi.

Eller ring til os for at bestille tid til plastikkirurgi på 36 49 87 00 eller klik her​.

Mød Nørmarks personale indenfor plastikkirurgi: