Kosmetisk ansigtsbehandling med Sculptra

Hvad er sculptra og virkning

Sculptra består af spejlvendte mælkesyre molekyler, der er sat sammen i kæder. Der er fremstillet uden anvendelse af dyriske materialer. Som almindelig mælkesyre nedbrydes sculptra til vand og CO2. Under denne proces stimuleres vores bindevævsceller til at danne kollagen. Dette giver fylde under huden, der således rettes op og gør rynker mindre. Tillige giver det en bedre spænstighed og tilsammen virker det som en mini ansigts løftning. Du kan se mange billeder på internettet ved at søge under sculptra. Virkningen indtræder langsomt og er først maksimal efter ca. 9 mdr. Virkningen holder i ca. 2 år. Den kan her gentages. Virkningen kan begynde at ses efter 6-8 uger.

Forundersøgelse

Du skal komme til en almindelig forundersøgelse, der tager ca 30 min. Her undersøges du og vi diskutere om sculptra kan være den rigtige behandling for dig. Jeg gennemgår, hvilke muligheder du i øvrigt har og virkning, eventuelle bivirkninger og behandling gennemgås grundigt. Jeg viser før og efter billeder. Man kan behandler mellem og under ansigt og eventuelt dybe tindinger. Panden kan ikke behandles. Du er velkommen til at have en person med ved forundersøgelsen. Der skal gå 7 dage fra forundersøgelse til eventuel behandling.

Behandling

Du skal møde med ansigtet sæbevasket og uden creme og make up. Sculptra er flydende og sprøjtes ind under huden forskellige steder med en ganske tynd kanyle. Efter hver indsprøjtning massere jeg væsken ud i vævet. Det er mest almindeligt med 2 behandlinger med 3-6 ugers interval. Der kan behandles fra 1-4 gange med dette interval alt efter hvor stor virkning, der ønskes. Du skal selv massere huden i dybden to gange i døgnet af fem min varighed i 10 dage efter hver behandling. Du skal bruge en massage olie.

Mulige bivirkninger + komplikationer

Infektion er yderst sjældent og skal behandles med antibiotika. I 2-4 procent kan der opstå små knuder i underhuden, som kun yderst sjældent er synlige. Massagen skal være med til at forhindre dette. Eventuelle knuder forsvinder ligesom selve sculptra virkningen forsvinder. Ved alle injektioner kan der opstå små blå mærker, der svinder over 4-8 dage. Allergi er mig bekendt ikke beskrevet, formentlig fordi sculptra udelukkende består af kemisk fremstillet rene sukkerstoffer. Der er ikke beskrevet nogle senfølger.

Du er meget velkommen til at have en ven eller pårørende med til konsultationen.

Der skal gå mindst en uge fra konsultation til en kosmetisk operation.

Kontakt os og bestil en tid til konsultation om kosmetisk ansigtsbehandling

Ønsker du at høre mere om vores priser, selve operationen, dagene efter eller andet omkring et ansigtsløft, eller ønsker du at bestille tid til en konsultation, kan vi kontaktes på telefon 36 49 87 00 eller e-mail

Vi holder til i Ishøj ved København, men har mange patienter fra hele Sjælland.