Nørmark Privathospital

man-torsdag 7:30 til 16:00
fredag 7:30 til 14:30

Vi lægger vægt på kvalitet, grundighed og omsorg i en hyggelig atmosfære

Nørmark Privathospital tilbyder nu E-journal

Nørmark Privathospital er et af de første privathospitaler, der tilbyder denne service.

Det er derfor med glæde, at vi kan fortælle, at når du besøger Nørmark Privathospital fremover, vil din journal fremgå på sundhed.dk*, hvor du har fuld kontrol over din egen information.
Med e-journal gør vi det nemmere at være patient på Nørmark Privathospital. Du skal bare logge på sundhed.dk med dit NemID for at kunne læse og følge med i din journal.

Du har fuld kontrol over hvilke informationer, der ønskes holdt private og hvilke, der gerne må deles med andre hospitaler.
Medcom, som er det danske sundhedsdatanet, har været partner i projektet, om at få privathospitalers patientdata i e-journal og dermed på sundhed.dk. De har lavet en vejledning til, hvordan du kan styre din information. Hent vejledning
Du har også mulighed for, som patient hos os, at fravælge at din journal bliver lagt på sundhed.dk.

Har du spørgsmål til e-journal, kan du skrive til os via vores sikre besked system til højre og anfør ”e-journal” i emnefeltet.

FAQ

Jeg kan ikke se min journal historik på sundhed.dk?

Det er kun dine besøg fra d. 15. juni 2020 og fremadrettet, der er tilgængelig på sundhed.dk. Alle besøg før denne dato, kan vi fremsende til dig via e-Boks.

Jeg er patient i Nørmark Speciallægeklinik, og været til konsultation efter d. 15 juni 2020, men kan ikke læse min journal?

Nørmark Speciallægeklink er ikke en del af Nørmark Privathospital, og derfor bliver patienter, der besøger speciallægeklinikken ikke lagt op på sundhed.dk.

Jeg vil ikke have min journal på sundhed.dk

Send os en besked igennem vores sikre besked system til højre og anfør ”e-journal” i emnefeltet og fortæl os, at du ikke vil have det lagt op fremadrettet.

Kan jeg gøre min information på sundhed.dk privat?

Ja, Medcom har lavet en vejledning om, hvordan du gør dine journaler på sundhed.dk private. Hent vejledning