Nørmark Privathospital

man-torsdag 7:30 til 16:00
fredag 7:30 til 14:30

Søg

Vi lægger vægt på kvalitet, grundighed og omsorg i en hyggelig atmosfære

Ortopædkirurg søges

Ortopædkirurg 30 eller 37 timer ugentligt søges til Nørmark Privathospital i Ishøj, hvor nøgleordene i vores hverdag er, engagement, professionalisme, kvalitet, grundighed og omsorg i en hyggelig atmosfære.

Du vil indgå i et ortopædkirurgiskhold på fem ortopædkirurger, hvor din dagligdag vil foregå med konsultationer og operationer.

Vi tilbyder

  • Kun dagligt arbejde, ingen vagter
  • Udelukkende lægearbejde
  • En arbejdsplads med stort patient flow
  • Sundhedsforsikring efter 3 mdr.
  • Engagerede kollegaer
  • Løn efter aftale

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt Pia Larsen 36 49 87 00. Du er også velkommen til at besøge os på vores hjemmeside www.normarkklinik.dk

Er du vores nye kollega så send os en ansøgning, CV og relevante papir via nedenstående link hurtigst muligt.

Ansøg ved at sende til finn@normarkprivathospital.dk

Om Nørmark Privathospital

På Nørmark Privathospital har vi kun ét mål, og det er glade og tilfredse patienter, og vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og omsorg i en hyggelig atmosfære. Nørmark Privathospital har klaret sig flot i den sidste Landsundersøgelse for Patientoplevelser, og patientoplevelsen er medårsag til, at Nørmark Privathospital er vinder af Ishøj Erhvervspris 2015.

Siden Nørmark Privathospital blev grundlagt i 1997, har vi været i konstant udvikling for at kunne give den bedste behandling. I dag giver Nørmark Privathospital et bredt behandlingstilbud til 8.000 patienter om året og vores dygtige speciallæger dækker både ortopædkirurgi, billeddiagnostik (ultralyd, røntgen og snart to MR-scannere), reumatologi, neurofysiologi (EMG og ENG), gynækologi og mave-/tarm-kirurgi. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg ved at sende til finn@normarkprivathospital.dk